Installatie aanleg leidingsystemen

Alle kennis en materieel voor leidingwerk onder één dak

Specialist nodig voor leidingwerk? Vraag een offerte aan bij het installatiebureau van Vink, een installateur met een schat aan ervaring in omvangrijke en complexe leidingwerk opdrachten. Met een team van 25 ervaren installateurs zijn wij dagelijks op pad om opdrachtgevers te ontzorgen als het om leidingwerk gaat.

Of het nu gaat om dieselleidingen, stoom- en condensleidingen, zware olie leidingen of blusleidingen; Vink heeft alle kennis, materieel en advieswerk voor het aanleggen van leidingsystemen in eigen huis. Je hebt één aanspreekpunt. Dat schakelt soepel en snel. Zelfs bij de meest complexe opdrachten. Ook prettig: onze installeteurs hebben jarenlange ervaring en werken prettig samen met uw technische dienst.

Met onze ervaring in aanleg van leidingsystemen is geen opdracht te complex

Het installatiebureau van Vink is een veelgevraagd partner waar het gaat om aanleg en onderhoud van leidingwerk bij vervoersbedrijven. Of het nu gaat om droge blusleidingen, waterleidingen, gasleidingen, hemelwaterleidingen of vuilwaterleidingen. Voor onze installateurs is geen situatie te complex. Met een schat aan ervaring op complexe emplacementen in opdracht van partijen als Prorail, Arriva, Structon en Assetrail gaan wij geen leidingwerk opdracht uit de weg. 

Installatie en aanleg van leidingsystemen

          Certificeringen:

Heeft u een vraag over de installatie van leidingsystemen?

Projectontwikkeling