Vink Aannemingsmaatschappij - Huizen-5

Alle expertise onder één dak

Asbest, minerale oliën, PAK’s of zware metalen; ze zitten op veel plekken in Nederland in de grond. Vink is gespecialiseerd in het saneren van zulke bodemverontreinigingen. Dat kunnen we op locatie (in situ) voor u doen, maar we kunnen het materiaal ook ontgraven een afvoeren van locatie naar een grondreiniger. Indien gewenst kan ons onafhankelijke Milieutechnisch Adviesbureau de milieukundige begeleiding verzorgen zodat u nog verder ontzorgt wordt.

Vertraging en saneringskosten beperken

Het aantreffen van bodemverontreiniging is altijd een tegenvaller. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen. Wat we wél kunnen is de vertraging en kosten voor u zoveel mogelijk beperken. Het helpt daarbij dat we alle expertise, machines, reinigingsinstallaties, transportvoertuigen en benodigde certificeringen onder één dak hebben. Tijdens het proces communiceren we open en transparant. Ook adviseren we u proactief over kansen om bijvoorbeeld via gericht aanvullend bodemonderzoek saneringskosten te reduceren.

U heeft een complexe saneringslocatie? Geen probleem!

Begeleiding bodemonderzoek
Voordat de bodemsanering kan plaatsvinden, moet er bodemonderzoek plaatsvinden. Het Milieutechnisch Adviesbureau van Vink kan dit voor u verzorgen. Dit adviesbureau opereert onafhankelijk van onze bodemsaneringsdivisie, maar door de korte onderlinge lijnen blijft de snelheid optimaal in het proces. Een prettige gedachte! Het Milieutechnisch Adviesbureau van Vink beschikt uiteraard over de vereiste certificeringen.  

Meer civiel technische activiteiten van Vink

Waarom Vink de juiste partner is voor bodemsaneringen:

Meer weten over bodemsanering door Vink?

Projectontwikkeling