Onderhoud en inspectie van brandstof- en chemietanks

Vink heeft een gecertificeerd installatiebureau voor onderhoud en inspectie van de meest uiteenlopende tanks en installaties. Door op regelmatige basis jouw brandstoftanks of chemische tanks te inspecteren, voorkom je stilstand van jouw installatie of hoge herstelkosten

Jouw tank laten inspecteren
Door jouw tank op regelmatige basis te laten inspecteren, voorkom je niet alleen defecten, het is ook verplichte kost. Een visuele inspectie, water sludge meting, meting van de kathodische bescherming, grondwater monitoring en een inspectie op de juiste werking zijn jaarlijks terugkerende verplichtingen. Daarnaast bent je verplicht om in bepaalde gevallen elke 5  jaar inwendig te laten inspecteren.

Laat jouw tank onderhouden en inspecteren door een partij die alle werkzaamheden met eigen mensen kan uitvoeren

Vijf-jaarlijkse inwendige inspectie
Voor de vijfjaarlijkse inwendige inspectie van uw brandstoftank of chemietank  schakelen wij een onafhankelijke inspecteur in. Voordat hij de inspectie verricht, geven wij jouw tank een uitgebreide (en verplichte) reinigingsbeurt zodat de inspecteur nauwgezet kan controleren op putcorrosie en op de toestand van de coating.

De inwendige inspectie van een brandstoftank of chemietank wordt altijd opgevolgd met een uitgebreide rapportage. Aan de hand van de bevindingen van de inspecteur wordt vervolgens al het leidingwerk schoongemaakt en worden waar nodig pakkingen, kleppen, kranen, ventielen en afsluiters gereviseerd of vervangen. Daarmee is jouw tank weer veilig en en gecertificeerd te gebruiken. 

Onderhoud van brandstoftank of chemietank

          Certificeringen:

Meer weten over onderhoud en inspectie van Vink?

Projectontwikkeling