Specialist in natuurbouw projecten

Landbouwgrond omvormen, zandverstuivingen afplaggen, beekzones verruimen, vistrappen aanleggen of verrommelde natuurgebieden nieuw leven inblazen? Vink voert regelmatig deze en andere natuurbouwprojecten uit. Dat doen we in opdracht van onder meer provincies, gemeenten, waterschappen en natuurbeheerders.

Machinisten met natuurgevoel

Vink beschikt hiervoor over een breed arsenaal aan graafmachines. Van grote rupskranen tot lichte graafmachines met een lage bodemdruk. Zo kunnen we onder alle omstandigheden het terrein optimaal ontzien. Onze machinisten graven op het oog en met gevoel. Hier nog net 1 centimeter eraf om die storende laag te verwijderen, daar juist niet de ondergrond loswoelen. Die precisie wordt gewaardeerd door ecologen en toezichthouders.

Alle specialisten en machines in eigen beheer en één aanspreekpunt voor uw natuurbouwproject

Open en prettige manier van samenwerken

Maar misschien wel het allerbelangrijkst? Dat is de garantie die we u bieden van een prettige samenwerking. We denken met u mee. Zetten in elke fase van het werk uw belang voorop. Communiceren steeds open en eerlijk. En denken niet in problemen, maar in oplossingen. Zullen we een keer sparren over cultuurtechniek? 

Meer activiteiten in civiele techniek van Vink

Waarom Vink de juiste partner is voor cultuurtechniek:

Meer weten over cultuurtechniek door Vink?

Projectontwikkeling