Verfijnd installatiewerk voor chemie

Veilige opslag van (industriële) chemicaliën vraagt om verfijnd en precies installatiewerk dat tot in de details is voorbereid. Vink heeft alle mensen, materieel en kennis in eigen huis om bestaande chemische tanks of tankparken te upgraden of nieuw te bouwen. We doen dat voor de chemische industrie, waterschappen, verffabrieken, drinkwatermaatschappijen en andere spelers met opslag van gevaarlijke en chemische stoffen.

Kwaliteit en veiligheid gewaarborgd
Natuurlijk laat je niet iedereen sleutelen aan uw faciliteiten voor chemische opslag. Daarom is het goed om te weten dat Vink BRL K903-gecertificeerd is. Ook zijn we in het bezit van de BRLK903 en de PGS 31 voor chemicaliën. Onze installateurs zijn ervaren en werken volgens strikte veiligheidsnormen. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor de installatie van chemische opslagtanks.

Onze installateurs zijn ervaren en werken volgens strikte veiligheidsnormen

Uw technische dienst volledig ontzorgd
Vink ontzorgt jouw technische dienst volledig bij de installatie van chemische tanks of leidingwerk voor de chemische industrie. We weten hoe nauw het komt en dat de installatie van chemische tanks vraagt om voortdurende evaluatie en monitoring. Functionaliteit staat of valt immers met de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid. Vink is thuis in alle mogelijke opslag van chemicaliën en gevaarlijke stoffen. Daarbij maken we altijd gebruik van eigen aanverwante diensten zoals grondwerk en afwerking.

Installatie van chemische tanks in Nederland

          Certificeringen:

Meer weten over installatiewerk van Vink?

Projectontwikkeling