Riool 1

Nieuwe aanleg of rioolrenovatie

Nieuwe riolering laten aanleggen? Een binnenstedelijke rioolrenovatie? Of een rioolreconstructie van een gemengd stelsel naar een duurzaam gescheiden rioleringssysteem? Welk systeem of materiaal u ook kiest, Vink kan ermee overweg.  Veel projectontwikkelaars en gemeenten vertrouwen deze rioleringswerkzaamheden graag aan Vink toe, vanwege onze deskundigheid en prettige werkwijze.

In één keer goed, met minimale overlast
Dat begint al bij de voorbereiding. Een grondige check op de engineering zorgt ervoor dat we buiten niet voor verrassingen komen te staan. Met een scherp oog voor details en omgeving kunnen we bijna altijd een oplevering zonder restpunten realiseren. Overlast voor omwonenden beperken we tot het minimum dankzij slimme technische maatregelen en zorgvuldig omgevingsmanagement. Na afloop leveren we u de revisiegegevens in elk gewenst bestand aan. Zo kunt u in de toekomst makkelijk en doelgericht andere ondergrondse werkzaamheden uitvoeren. 

Wilt u dat we de capaciteitsberekeningen en engineering van u overnemen? Geen probleem!

Aandacht voor duurzame riolering en waterberging
Duurzaamheid en goed waterbeheer wordt steeds belangrijker, daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. We beschikken dan ook over ruime ervaring in aanleg van onder meer ondergrondse infiltratievelden, infiltratieriolen, wadi’s, etc. Ook de capaciteitsberekeningen en engineering voor riolering en infiltratie kunnen we voor u verzorgen. Zullen we samen eens zoeken naar de meest klimaatbestendige oplossing voor waterafvoer? 

Meer werkzaamheden in de civiele techniek

Wat Vink te bieden heeft in de aanleg van riolering:

Meer weten over de aanleg of renovatie van riolering?

Projectontwikkeling