Vink_Lunteren_WEB_7677

Brandstoftanks laten plaatsen of tankstation laten bouwen

Brandstoftank laten plaatsen of verwijderen? Het installatiebureau van Vink is met een team van 25 installateurs een slagvaardige en flexibele speler in deze branche. Onze specialisten zijn dagelijks op pad om tankstations te voorzien van boven- en ondergrondse tankinstallaties voor de opslag van brandstof. Waar we in uitblinken? Snel schakelen en projecten compleet en turn-key opleveren.

Van leidingwerk tot afleverzuil
Alleen een tank laten plaatsen behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar we laten je graag kennismaken met ons complete dienstenpakket als het om brandstoftanks en tankstations gaat. We verzorgen graag het hele traject, juist omdat we alle disciplines in eigen huis hebben.

Van leidingwerk tot afleverzuil, de realisatie van jouw complete tankstation is bij ons in goede handen

Vink verzorgt het ontwerp en regelt de vergunningsaanvraag. Ook staan we met eigen materieel en mensen paraat voor een eventuele gecertificeerde sanering van de grond.

Totaaloplossing voor brandstoftanks
Vink verzorgt het ontwerp en heeft alle kennis en kunde in huis om ook vergunningsaanvraag te verzorgen. Ook staan we met eigen materieel en mensen paraat voor een eventuele gecertificeerde sanering van de grond. We plaatsen de tanks, bouwen het station, inclusief luifel en shop, verzorgen de inrichting, installeren de brandstofdispensers, leggen de vloeistofdichte vloer aan en dragen zorg voor al het leiding- en rioolwerk. Juist omdat we de vele disciplines voor de realisatie van een tankstation zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen.

Installatie van brandstoftanks in Nederland

          Certificeringen:

Heeft u een vraag over installatiewerk van Vink?

Projectontwikkeling