Snelle en professionele tanksanering

Tanksanering nodig? Vink saneert ondergrondse en bovengrondse tanks voor particulieren, bedrijven en overheden. Of het nu gaat om tanks voor brandstof of chemicaliën, onze installateurs hebben alle papieren voor een snelle, professionele en gecertificeerde reiniging van zowel brandstoftanks als tanks voor chemicalien. 

Ook als een tank leeg is blijft er risico op bodemvervuiling
Een in onbruik geraakte ondergrondse of bovengrondse tanks is nooit zonder risico. Al is een tank leeg, er blijft een risico op bodemverontreiniging. Een tank kan doorroesten waardoor residuen van olie of andere verontreinigende stoffen een probleem kunnen vormen. Omdat bodemverontreinigingen ingrijpende consequenties kunnen hebben voor de verkoopbaarheid van een bedrijf, perceel of woning is het altijd aan te raden om het advies van een deskundige in te roepen.

Een in onbruik geraakte tank is nooit zonder risico. Vink inspecteert en saneert alle soorten opslagtanks

Als een ondergrondse of bovengrondse brandsdtoftank buiten gebruik raakt moet er binnen een termijn van twee maanden een tanksanering plaatsvinden. Bij de werkzaamheden die nodig zijn werkt Vink volgens de BRL K902 en de BRL K904. De BRL K902 is bedoeld voor sanering van tanks voor huisbrandolie, diesel, gasolie, stookolie of water. De BRL k904 beschrijft de werkmethode voor tanks waar nog strengere veiligheidsvoorschriften voor gelden, zoals de opslag van chemicaliën en  ontvlambare vloeistoffen.

Eigen mensen, kennis en materieel

Vink beschikt over eigen mensen, kennis en materiaal om de werkzaamheden conform richtlijnen uit te voeren. We adviseren je praktisch en deskundig over welke aanpak vereist is. Als dat nodig is verrichten we een bodemonderzoek en pakken we ook een eventuele bodemsanering vakkundig voor jou op. We nemen graag alle werkzaamheden uit handen, inclusief het uitgraven en afvullen van de uitgraving. 

Waarom Vink dé partner is voor tanksaneringen in Nederland

          Certificeringen:

Meer weten over tanksanering van Vink?

Projectontwikkeling