Co2 Vink aannemingsmaatschappij

Van klein straatwerk tot raambestek

Straatwerk, asfaltwegen, betonplaten; ze zijn de finishing touch van een wijk, bedrijventerrein of winkelstraat. Het aanbrengen van zulke verhardingen moet perfect gebeuren. Met strakke lijnen, optimaal aansluitende kolken en bandjes. Onze aandacht? Die garandeert u dat alles er straks vlekkeloos in ligt.

Het werk op tijd klaar, minimale overlast voor omwonenden en een strak eindbeeld. Heel gewoon bij Vink

Van klein straatwerk tot raambestek

Vink beschikt over een modern machinepark en de juiste mensen voor het realiseren van deze werkzaamheden. Ook het aanbrengen van vloeistofdichte verhardingen en infiltrerende bestrating behoort tot de mogelijkheden. Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om een klein werk of een groot raambestek waarin we gefaseerd in deelfases kilometers aan verhardingen aanbrengen.    

Samenwerken met de menselijke maat
Waarom gemeenten, projectontwikkelaars en andere opdrachtgevers graag met ons samenwerken? Dat komt mede door onze prettige, menselijke manier van samenwerken. Open in de communicatie, transparant over kosten en oplossingsgericht als het even anders loopt dan we samen verwacht hadden. Want juist als het om infrawerk gaat vinden wij: het gaat niet alleen om de eindbestemming, maar ook om de weg ernaartoe.

 

Meer activiteiten van Vink in de civiele techniek

Waarom Vink de juiste partners voor verhardingen:

Heeft u een vraag over verhardingen?

Projectontwikkeling