Vloeistof dichte vloer

Vloeistofdichte vloer aanleggen?

Een vloeistofdichte vloer aan laten leggen zonder alle rompslomp en gedoe omtrent vergunningen en certificering? Vink biedt een totaalpakket voor de aanleg en montage van vloeistofdichte platen. Inclusief al het benodigde advieswerk, grondwerk, bodemopbouw, afwerking en (her)certificering.

Analyse draagvermogen vloer
De aanleg van een vloeistofdichte vloer is altijd maatwerk. Daarom komen de specialisten van Vink graag bij je langs om de situatie te analyseren. We zetten sonderingen, berekenen het draagvermogen van de grond en komen met een gedetailleerd advies over het bepalen van de juiste fundering. In dat advies staat ook vermeld welke constructie er gebruikt dient te worden met de juiste bewapeningsgraad.

We ontzorgen u ook graag bij grondwerk, leidingwerk en andere aanverwante werkzaamheden

Uitvoering door ervaren specialisten
Het aanleggen van de vloeistofdichte vloer gebeurt door ervaren installatieprofessionals. Vink beschikt ook in eigen huis over specialisten op het gebied van  grondwerk, leidingwerk en andere aanverwante werkzaamheden. Zo kunnen we jou volledig ontzorgen. Dat maakt ons een veelgevraagd partner van onder meer tankstations, recyclestations, industriële bedrijven, wasplaatsen en agrariërs.

Installatie van chemische tanks in Nederland

          Certificeringen:

Meer weten over vloeistofdichte vloeren van Vink?

Projectontwikkeling